Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Wij creëren

Rich content

Wil jij je website vullen met kwalitatieve en verrassende inhoud die leidt tot interactie? Dan kies je voor rich content pagina’s van 050media! Hiermee val je op tussen de massa. Content is namelijk vandaag de dag in overvloed aanwezig. Of het nu gaat om social media, blogs, video’s of infographics. Door rich content pagina’s zorg je ervoor dat de bezoekers van jouw site precies vinden waar ze naar op zoek zijn. Bovendien blijf je de concurrentie voor!

Wat is een

Rich content page

Pagina’s met rich content draaien om een combinatie van verschillende contentvormen. Denk daarbij aan een mediavorm samen met bijvoorbeeld een calculator, online magazine, interactieve video of een online test. Hiermee kun je jouw bezoekers dus actief boeien en informeren. Je leidt ze tegelijkertijd door de ideale customer journey - of klantreis - heen. Op deze manier zorg je ervoor dat zij precies op het juiste moment vinden waar ze naar op zoek zijn.

Wat is het effect van

Rich content

Rich content zorgt in de eerste plaats voor interactie op jouw website. Hiermee verras je jouw bezoekers en daag je ze uit. De drempel om over te gaan tot conversie wordt daardoor automatisch lager. Je creëert namelijk meer bereik en betrokkenheid onder je potentiële klanten. Zij zullen daarom eerder een offerte aanvragen, contact opnemen of overgaan tot een aankoop. 050media kan samen met jou een goede contentstrategie in combinatie met verrijkte contentpagina’s is helemaal afgestemd op de fase waarin jouw bezoekers zich op dat moment bevinden. Doordat zij meer betrokken zijn, bereik jij een beter resultaat!

Trots zijn we op

Ons werk

Wij werken voor jou

Ons content team

Rich content

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in rich content of wil je graag meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Rich content

Alleen maar een leuk verhaaltje op je website plaatsen is niet meer genoeg om een bezoeker te boeien. Wat jouw website nodig heeft, is rich content! Dit betekent dat de tekst op jouw website letterlijk wordt verrijkt met strategisch geplaatste links, afbeeldingen, video’s en eventueel tabellen. Dit maakt iedere pagina overzichtelijker en aantrekkelijker voor de gebruiker. Want wanneer jij verrassend uit de hoek komt en op diverse manieren contact met je publiek aan gaat, word je veel sneller serieus genomen. Je doelgroep krijgt immers veel eerder het idee dat jij daadwerkelijk iets te bieden hebt wanneer je polls, video’s, een ingebouwde calculator, testformulieren en andere interactieve media inzet. 050media kan je helpen om jouw website nóg professioneler te maken!

Rich media content

Wij zetten met jou zowel een dijk van een sfeer als een duidelijke boodschap neer met behulp van rich media content. Denk aan foto’s en video’s, grafieken en informatiepagina’s die op de input van de lezer reageren. Normaal gesproken moet een bezoeker zelf op zoek gaan naar de informatie die hij of zij nodig heeft maar via deze interactieve weg wordt hij of zij bij de hand genomen. Door via rich media content meer van jezelf te laten zien, maak je het je klanten een stuk gemakkelijker om bij hun bestemming aan te komen. Meer weten? Neem contact op met 050media!

Blijf op de hoogte

Onze stories