Wij creëren jouw

Maatwerk website of webshop

Met een maatwerk webshop of website profiteer je als bedrijf van een uniek online platform die volledig is ingesteld de USP’s van jouw bedrijf en op de behoeften van je klanten. Wij helpen je graag door een webshop of website te bouwen die perfect aansluit bij jouw wensen. Het op maat gemaakte design onderscheidt jou direct van je concurrenten. En laten we eerlijk zijn, niets is zo fijn als een webshop die precies aansluit bij jouw doelgroep. (Potentiële) klanten krijgen precies waar ze naar op zoek zijn en dat leidt vaak tot een hogere conversie. Win-win!

Benieuwd hoe een maatwerk webshop of website jouw bedrijf een boost kan geven?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Welke voordelen heeft een maatwerk website of webshop?

Maatwerk bij 050media

Afgestemd op jouw wensen

Een webshop of website op maat geeft jou de vrijheid om precies te krijgen wat je wilt en zo je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Wij luisteren naar jouw behoeften, om deze vervolgens om te zetten naar een perfect functionerende website of webshop.

Perfecte aansluiting bij de klantreis

Onze designers weten als geen ander hoe ze kunnen inspelen op de behoeften van de klant. We brengen de klantreis van jouw gebruikers in kaart en spelen met het design in op verschillende touchpoints. Zo is het UI/UX design volledig afgestemd op de klant.

Hoe we te werk gaan

Stap 1: Designfase

We starten met het bepalen van jouw doelen. Wil je meer bezoekers of wil je juist meer halen uit de bezoekers die je nu al hebt? Daarnaast kijken we naar de doelgroep die je wilt bereiken.

Stap 2: Strategie bepalen

Om het maximale resultaat te halen uit de SEO-content is het belangrijk om een strategie te maken die aansluit bij jouw doelen. We bepalen welke zoekwoorden prioriteit hebben en hoe we de contentcreatie gaan uitvoeren.

Stap 3: Creatie

Onze copywriters, consultants en foto- of videografen gaan voor jou aan de slag om de content te creëren. Ze zullen een vooronderzoek doen naar informatie en zoekwoorden die Google belangrijk vindt. Daarna pakken ze de pen of de camera om te creëren. Uiteraard krijg jij de mogelijkheid de content aan te laten passen voordat deze gepubliceerd wordt.

Klantcontact

Iedere maand ontvang je een rapportage met de werkzaamheden en resultaten van de afgelopen maand. We monitoren alle resultaten en zullen de voortgang richting jouw doelen onder de loep nemen. Daarnaast wordt er eventueel gekeken naar nieuwe focuspunten voor de komende maanden.

Wij werken voor jou

Team Development

Kim Hovingh

Backend Developer

Mauro Rinsma

Projectmanager

Cris Pijper

Full-stack Developer

Ook een maatwerk website of webshop?

Afgestemd op jouw wensen en behoeften
Aansluitend bij jouw klanten
Een op maat gemaakt design

Ben je benieuwd hoe een maatwerk website of webshop jouw bedrijf een boost kan geven? Neem vrijblijvend contact met ons op

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte met

Onze stories

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief