Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

laat je bedrijf groeien

Shopify webshop

Een Shopify webshop is één van de meest bekende en grootste (SAAS) platformen voor webwinkels. Een e-commerce platform van Shopify is geschikt voor zowel beginnende bedrijven als ondernemingen die een betere manier zoeken om de online verkoop te stimuleren en makkelijke te maken. Als Shopify partner ontwikkelt 050media je webshop of helpen we je bij het uitbreiden van je online winkel. Shopify zorgt voor de achterkant en wij voor de voorkant van de webshop. Wij ondersteunen bij het neerzetten van een template webshop tot het ontwikkelen van een complete maatwerk webshop.

Wil je de perfecte webshop voor je bedrijf? 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maatwerk Shopify webshop

Door maatwerk te leveren bieden we onze klanten nóg meer dan alleen de ontwikkeling of uitbreiding van een template Shopify shop. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk webshops op het Shopify platform en denken altijd met je mee. Bovendien is geen technische uitdaging te groot om voor onze klanten te realiseren.

Met de keuze voor een Shopify maatwerk webshop doen wij waar we het beste in zijn, namelijk ons volledig focussen op de frontend (voorkant van de webshop). Onze UX/UI designers kunnen bezig met de uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van de webshop, waarna onze frontend-medewerkers dit omzetten naar codetaal.

Bij 050media streven wij altijd naar de balans tussen de best mogelijke kwaliteit, snelheid, gebruiksvriendelijkheid en de development kosten. Shopify maakt dit voor ons eenvoudiger. De codebasis biedt veel mogelijkheden tot maatwerk en ondersteunt het inzetten van de modernste technieken waardoor wij vrijwel nooit concessies hoeven te doen aan het design.

Template Shopify webshop

Zoek je een template voor je Shopify webshop? Dan heb je met dit e-commerce platform een grote keuze uit verschillende kant-en-klare thema’s. Dat kan een goede oplossing zijn voor wanneer je zelf niet zo handig bent met het starten van je online onderneming. Je hoeft bijvoorbeeld geen design skills te hebben om een mooie webshop te ontwikkelen, want met een template voor een Shopify webshop kun je kiezen uit verschillende ontwerpen en stijlen. Ben je niet zo technisch, en kun je wel wat hulp gebruiken? Ook dan helpen wij je graag op weg bij alle stappen die je moet nemen om een template voor je webshop te implementeren.

Een aantal van onze

Gerealiseerde Shopify webshops

Jollein

Everplant

Rietveld originals

Paul Albert

Super integratie

Shopify POS

Met Shopify POS heb je een naadloze integratie tussen je fysieke winkel en webshop. Zo worden producten, prijzen en voorraden op beide platforms direct gesynchroniseerd. Hierdoor heb je altijd een actueel overzicht van nieuwe verkopen én voorraadniveaus, ongeacht waar de verkoop plaatsvindt.

Daarnaast verzamelt de Shopify POS app ook je klantgegevens en houdt het bestellingen en de betalingsgeschiedenis bij. Zo kun je eenvoudig klantprofielen maken en op die manier gerichte marketingcampagnes opzetten om de loyaliteit en betrokkenheid van je klanten te vergroten. Bovendien kan Shopify POS offline verkopen verwerken. Dit is vooral handig in het geval van een internetstoring of wanneer je op een locatie bent zonder internetverbinding is, zoals een markt of festival. Zodra je vervolgens weer online bent, worden de verkopen automatisch gesynchroniseerd met je webshop.

De voordelen van

Shopify Apps

Een uitgebreidere optie

Shopify Plus

Shopify Plus kun je eigenlijk zien als een e-commerce platform dat speciaal is ontwikkeld voor bedrijven die doorgegroeid zijn van honderden naar maar liefst duizenden transacties per minuut, of zij die ambitie hebben, door bijvoorbeeld een nieuwe internationale markt aan te boren. Deze upgrade is dan de perfecte manier, want je beschikt hiermee over een volledig geautomatiseerd systeem voor het verwerken van enorme hoeveelheden transacties, zonder dat je daar zelf veel handelingen voor moet verrichten. En wist je dat je met Shopify Plus bovendien minder transactiekosten betaalt? Dat maakt het ook nog eens een zeer betaalbare oplossing!

Wij werken voor jou

Team Development

Geert Sjoerdstra

Full-stack developer

Kim Hovingh

Backend Developer

Meta Bergman

Backend developer

Eric Peutz

Projectmanager

Cris Pijper

Full-stack developer

Tim Klaassen

Teamlead Development

Webdevelopment

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in een webshop of website of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht