laat je bedrijf groeien

Shopify webshop

Wil je een nieuwe Shopify webshop starten of wil je jouw online verkopen naar een hoger niveau tillen? Bij 050media staan we klaar als jouw partner om een webshop te bouwen op één van de bekendste en grootste (SAAS) platformen voor webwinkels. Onze Shopify-experts helpen je bij elke stap, van het opzetten van een blueprint Shopify webshop tot het bouwen van een op maat gemaakte webshop die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Met Shopify aan de achterkant en onze expertise aan de voorkant, zorgen we ervoor dat jouw webshop er niet alleen geweldig uitziet, maar ook soepel werkt en gemakkelijk te beheren is. Samen zetten we de perfecte webshop neer waarmee jouw online verkopen zullen stijgen!

Wil je de perfecte webshop voor je bedrijf? 

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voordelen Shopify Webshop

icon
Gebruiksvriendelijkheid

Shopify staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve tools. Gebruikers kunnen moeiteloos de webshop beheren dankzij de eenvoudige drag-and-drop functionaliteit.

icon
Veelzijdigheid

Met een uitgebreide selectie aan apps in de Shopify App Store kunnen gebruikers extra functionaliteiten toevoegen aan hun webshop. Deze apps stellen hen in staat om hun webshop op maat aan te passen.

icon
Schaalbaarheid

Shopify is schaalbaar en geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Het kan gemakkelijk worden uitgebreid naarmate de webshop groeit.

Gespecialiseerd in

maatwerk Shopify webshops

Door onze op maat gemaakte oplossingen bieden we onze klanten veel meer dan alleen de ontwikkeling of uitbreiding van een blueprint Shopify webshop. Onze specialisatie ligt namelijk in het ontwikkelen van volledig op maat gemaakte webshops op het Shopify platform, waarbij we voortdurend met je meedenken. Zelfs de meest complexe technische uitdagingen schrikken ons niet af als het gaat om het realiseren van oplossingen voor onze klanten.

Bij het creëren van Shopify maatwerk webshops richten wij ons specifiek op de frontend - de voorkant van de webshop. Onze UX/UI designers werken aan de uitstraling en gebruiksvriendelijkheid, waarna onze frontend-medewerkers dit vertalen naar codetaal. Bij 050media streven we naar optimale kwaliteit, snelheid en gebruiksgemak, en met Shopify's veelzijdige codebasis kunnen we de nieuwste technologieën benutten zonder concessies te doen aan het design.

Onze eigen

Blueprint Shopify webshop

Aangezien het creëren van een volledig op maat gemaakte Shopify webshop een aanzienlijke investering vereist, hebben we bij 050media een eigen blueprint ontworpen. Deze Shopify blueprint is speciaal ontwikkeld met de nadruk op producten en categorieën, waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Bovendien hebben we de verschillende elementen die in de blueprint worden gebruikt, uitgebreid getest. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de blueprint verder aan te passen aan jouw specifieke wensen en voorkeuren.

Goedkoper dan een maatwerk Shopify webshop

Gemakkelijk uitbreiden met extra's

Uitgebreid getest

Een aantal van onze

Gerealiseerde Shopify webshops

Jollein

Everplant

Rietveld originals

Paul & Albert

ETQ Amsterdam

Super integratie

Shopify POS

Met Shopify POS heb je een naadloze integratie tussen je fysieke winkel en webshop. Zo worden producten, prijzen en voorraden op beide platforms direct gesynchroniseerd. Hierdoor heb je altijd een actueel overzicht van nieuwe verkopen én voorraadniveaus, ongeacht waar de verkoop plaatsvindt.

Daarnaast verzamelt de Shopify POS app ook je klantgegevens en houdt het bestellingen en de betalingsgeschiedenis bij. Zo kun je eenvoudig klantprofielen maken en op die manier gerichte marketingcampagnes opzetten om de loyaliteit en betrokkenheid van je klanten te vergroten. Bovendien kan Shopify POS offline verkopen verwerken. Dit is vooral handig in het geval van een internetstoring of wanneer je op een locatie bent zonder internetverbinding is, zoals een markt of festival. Zodra je vervolgens weer online bent, worden de verkopen automatisch gesynchroniseerd met je webshop.

De voordelen van

Shopify Apps

Een uitgebreidere optie

Shopify Plus

Shopify Plus kun je eigenlijk zien als een e-commerce platform dat speciaal is ontwikkeld voor bedrijven die doorgegroeid zijn van honderden naar maar liefst duizenden transacties per minuut, of zij die ambitie hebben, door bijvoorbeeld een nieuwe internationale markt aan te boren. Deze upgrade is dan de perfecte manier, want je beschikt hiermee over een volledig geautomatiseerd systeem voor het verwerken van enorme hoeveelheden transacties, zonder dat je daar zelf veel handelingen voor moet verrichten. En wist je dat je met Shopify Plus bovendien minder transactiekosten betaalt? Dat maakt het ook nog eens een zeer betaalbare oplossing!

Wij werken voor jou

Team Development

Joost Verberne

Projectmanager E-commerce

Cris Pijper

Full-stack Developer

Kim Hovingh

Backend Developer

Webdevelopment

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in een webshop of website of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht