Google's Spam & Helpful Content update | Lees alles wat je moet weten in deze story!

laat je bedrijf groeien

Shopify webshop

Shopify is één van de meest bekende en grootste webshop (SAAS) platformen. Shopify is een platform waar we als Shopify partner een webshop op kunnen ontwikkelen. Shopify zorgt voor de achterkant en wij voor de voorkant van de webshop. Wij ondersteunen bij het neerzetten van een template webshop tot het ontwikkelen van een complete maatwerk webshop.

Het compleet neerzetten van jouw

Maatwerk Shopify webshop

Onze klanten hebben vaak meer nodig dan een template Shopify shop. Zeker als ze van een ander platform af komen zoals bijvoorbeeld Magento. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk webshops op het Shopify platform. Voor ons is geen technische uitdaging te groot om voor onze klanten te realiseren.

Met de keuze voor een Shopify maatwerk webshop kunnen wij doen waar wij het beste in zijn, namelijk ons volledig focussen op de frontend (voorkant van de webshop). Onze UX/UI designers kunnen bezig met de uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van de webshop, waarna onze frontenders dit omzetten naar codetaal.

Bij 050media streven wij altijd naar de balans tussen de best mogelijke kwaliteit, snelheid, gebruiksvriendelijkheid en de development kosten. Shopify maakt dit voor ons eenvoudiger. De codebasis biedt veel mogelijkheden tot maatwerk en ondersteund het inzetten van de meest morderne technieken waardoor wij zelden concessies hoeven te doen aan het design.

Maatwerk webshop ontwikkeltraject

Conceptfase

Hierin wordt het idee besproken en worden je eisen en wensen in kaart gebracht

Wireframing

Tijdens deze fase wordt het idee in een grafisch (zwart/wit) weergave opgemaakt zodat jij weet waar welke elementen op de webshop komen.

Designfase

In deze fase worden de wireframes omgezet naar de uiteindelijke designs. Dit wordt per pagina op mobiel en desktop formaat opgeleverd.

Webdevelopment fase

Hierin wordt het door je goedgekeurde ontwerp omgezet in webcode zodat deze leesbaar is voor de internetbrowsers zoals Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer.

Testing

Aangezien webontwikkeling bij 050media om maatwerk gaat, is het van belang dat het programmeerwerk door ons en door u uitvoerig wordt getest. Op deze manier kunnen we een zo hoog mogelijk niveau van oplevering nastreven.

Livegang

Wanneer in de testfase alle punten zijn doorlopen, kan de website live worden gezet

Het ondersteunen bij jouw

Template Shopify webshop

Je kunt bij Shopify kiezen voor een standaard design, waarbij wij kunnen ondersteunen bij alles wat er komt kijken bij het neerzetten van de template tot aan de livegang en de verdere ontwikkeling. Zo kun je denken aan het zoeken van het juiste template dat aansluit bij de doelgroep waar jij je op richt. Maar ook de ondersteuning bij het koppelen van een externe betaalprovider of importeren van producten.

De voordelen van

Shopify

Wij werken voor jou

Team Development

Eric Peutz

Projectmanager

Kim Hovingh

Backend Developer

Geert Sjoerdstra

Full-stack developer

Meta Bergman

Backend developer

Stijn Diepenmaat

Junior UX UI Designer

Jesse Huizing

UX UI Designer

Tim Klaassen

Teamlead Development

Cris Pijper

Full-stack developer

Webdevelopment

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in een webshop of website of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht