Google's Spam & Helpful Content update | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Word jij bij ons de nieuwste

Design Stagiair(e)

Ben jij op zoek naar een stage binnen een jong en dynamisch bedrijf? Wil je graag een bijdrage leveren aan het design van verschillende websites? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Design Stagiair(e) in het kort

Als onze nieuwste aanwinst ga je tijdens je stage ontwerpen maken voor interne projecten en ook voor klanten. Daarnaast houdt je je bezig met flyers, posters ontwerpen, foto's maken en bewerken en webdesign (UX) voor diverse klanten. Dit ligt helemaal in je straatje en ook hard werken is voor jou geen probleem. Het leuke aan deze stage zijn niet alleen de werkzaamheden maar vooral ook onze afdeling vol (flauwe) humor. Naast heel veel leren en jezelf ontwikkelen als junior webdesigner, krijg je dus ook een heleboel gezelligheid!

Samen naar goei

Samen naar groei staat bij 050media centraal, niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze collega’s. Bij ons ben je dan ook geen stagiair(e), maar een volwaardige collega. Je draait direct mee in de organisatie. De meeste collega’s zijn gestart tijdens een stageperiode en daarna doorgegroeid in en met het bedrijf. Dus wie weet houd jij er ook een leuk bijbaantje aan over! Naast ons opleidingstraject is er veel ruimte voor eigen invulling. We bieden je de ruimte om alles uit jouw stageperiode te halen. Jouw mening telt, of je iets nieuws testen, een uitje organiseren of een training wilt volgen.

Dit heb jij:

een representatief portfolio;

creativiteit;

kennis en ervaring met Photoshop en Illustrator;

kennis en ervaring met Sketch en HTML/CSS (pré).

Wie wij zijn

050media

Het team van 050media heeft al meerdere jaren ervaring met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Social media, Google AdWords, Usability en alle andere vormen van Online Marketing. Wij optimaliseren websites en webwinkels. Deze projecten lopen uiteen van grote E-commerce projecten waarbij de gehele website of webwinkel en Online Marketingstrategie van een bedrijf ontwikkeld wordt. 050media is nu één van de weinige Online Marketingbureaus in het Noorden die een totaaloplossing biedt voor alle Online Marketing vraagstukken.

Kenmerken van 050media

team van jonge, gedreven professionals;

jarenlange ervaring met webontwikkeling & online marketing;

de kwalificaties om Google AdWords Campagnes te optimaliseren;

team van SEO specialisten.

Wij bieden jou:

een fijne, ambitieuze, humorvolle en inspirerende werkomgeving;

een prettige en informele werksfeer;

ruimte voor eigen initiatief;

marktconforme stagevergoeding.

aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorzieningen en personeelsactiviteiten.

Ben jij

Geïnteresseerd?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je echt uitgedaagd worden tijdens je stage? Neem dan contact met ons op door je CV en sollicitatiebrief naar hrm@050media.nl te sturen. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met onze HRM afdeling via 088 145 1440.

Wat we doen

Naast hard werken

Hét grote nieuwjaarsdiner

4 mijl Groningen

Wielrennen

Gezond & Lekker lunchen

Bootcampen

Donderdag- én vrijdagmiddagborrels

1/6