Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Word jij onze nieuwste

Design stagiair(e)

32-40 uur
Solliciteer nu!

Ben jij op zoek naar een stage binnen een jong en dynamisch bedrijf? Wil je graag een bijdrage leveren aan het design van verschillende websites? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen

Als onze nieuwste aanwinst ga je tijdens je stage ontwerpen maken voor interne projecten en ook voor klanten. Daarnaast houdt je je bezig met flyers, posters ontwerpen, foto's maken en bewerken en webdesign (UX) voor diverse klanten. Dit ligt helemaal in je straatje en ook hard werken is voor jou geen probleem. Het leuke aan deze stage zijn niet alleen de werkzaamheden maar vooral ook onze afdeling vol (flauwe) humor. Naast heel veel leren en jezelf ontwikkelen als junior webdesigner, krijg je dus ook een heleboel gezelligheid!

Wij bieden

Een fijne, ambitieuze en inspirerende werkomgeving Een prettige en informele werksfeer Ruimte voor eigen initiatief Een lekkere gratis lunch Sporten in onze gym Een stagevergoeding Tijd en ruimte om aan je stageopdracht te werken

Jij hebt

Een creatieve mindset Goede grafische ontwerpvaardigheden Een scherp oog voor detail Het vermogen om zelfstandig- en samen te werken Kennis en ervaring met Photoshop en Illustrator Kennis en ervaring met Figma en HTML/CSS (pré)

Stagiaires die je voor gingen

“050media is voor mij de plek waar werk, plezier en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Daarnaast biedt 050media ook sportfaciliteiten aan, waardoor we zowel online als offline kunnen groeien!”

Eric Peutz

Projectmanager

“Bij 050media wordt er echt gekeken naar jou als persoon, wat je sterke punten zijn, waar je interesses liggen en waar je je graag in wilt ontwikkelen. Hierdoor kun je jezelf binnen je eigen functie steeds weer verder uitdagen en groeien. ”

Thamar Bijholt

Teamlead Contentmarketing

“050media is een fijn bedrijf om jezelf te ontwikkelen tot online marketing specialist. Het unieke is dat wij de klant van A tot Z kunnen helpen met online groei! Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!”

Thierry Kinart

SEO consultant

“Tijdens mijn stageperiode bij 050media heb ik de basis gelegd voor een grote stap in mijn jonge carrière. Door de mogelijkheden, verantwoordelijkheid en flexibiliteit, kreeg ik alle kansen om mijzelf te ontwikkelen als professional in mijn interessegebied.”

Iris Bruinsma

Contentmarketing consultant

Wij bieden jou

Solliciteer nu!