050media officieel Shopify partner | Lees meer in deze story!

Op zoek naar een uitdagende

Stage

Op zoek naar een uitdagende stage waarin je niet alleen ingezet wordt voor koffie halen & kantoorklusjes? Op bijna al onze afdelingen hebben wij elke stageperiode plaatsen beschikbaar. Tevens zijn wij een erkend ECABO stagebedrijf. Wil je jezelf ontwikkelen binnen ons online marketing bureau, lees dan snel verder!

Solliciteer naar een stageplaats!

Interesse in een uitdagende stage in Groningen?

Ben jij op zoek naar een stage waar je echt uitgedaagd wordt? Dan zit je bij ons goed! Je ontwikkelt tijdens een stage bij 050media je skills in jouw vakgebied. Je wordt opgenomen in het team zoals alle andere collega's. Met de kennis en kunde die wij al in huis hebben begeleiden we je graag door je stageperiode. Uiteraard krijg je ook de tijd om te werken aan eventuele schoolopdrachten. Zie jij het zitten om jezelf te ontwikkelen en je kennis en kunde naar een volgend niveau te tillen? Stuur dan je motivatie via het formulier op deze pagina. 

Wie wij zijn

050media

Het team van 050media heeft al meerdere jaren ervaring met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Social media, Google Ads, Usability en alle andere vormen van Online Marketing. Wij optimaliseren websites en webwinkels. Deze projecten lopen uiteen van grote E-commerce projecten waarbij de gehele website of webwinkel en Online Marketingstrategie van een bedrijf ontwikkeld wordt. 050media is nu één van de weinige Online Marketingbureaus in het Noorden die een totaaloplossing biedt voor alle Online Marketing vraagstukken.

Kenmerken van 050media

team van jonge, gedreven professionals;

jarenlange ervaring met webontwikkeling & online marketing;

de kwalificaties om Google Ads Campagnes te optimaliseren;

team van SEO specialisten.

Wij bieden jou:

een fijne, ambitieuze, humorvolle en inspirerende werkomgeving;

een prettige en informele werksfeer;

ruimte voor eigen initiatief;

een stagevergoeding;

elke werkdag een heerlijke lunch;

trainingen in onze gym;

andere gezellige personeelsactiviteiten.

Stage ervaring van

Bob

Het leuke aan mijn stage bij 050media was dat je echt heel erg betrokken bent bij het bedrijf en bij de werkzaamheden. Je bent hier niet zomaar 'een stagiair’. Je wordt echt onderdeel van het bedrijf en van je afdeling. Hier kun je impact maken; jouw acties kunnen het verschil maken. Ik kwam hier binnen met alleen een basale kennis vanuit mijn studie maar al snel wordt, door de juiste begeleiding, trainingen en sessies, je kennis ontzettend bijgespijkerd.Ik heb in mijn half jaar stage ontzettend veel geleerd en ik leer een jaar later nog steeds ontzettend veel nu ik werkzaam ben bij 050media. 

Waarom 050media zo'n leuk stagebedrijf is? Het is een erg verzorgd, actief en vooral sfeervol bedrijf is. Er wordt geregeld samen gesport; hardlopen, padellen of met HIIT trainingen in onze eigen sportschool. Nog niet zo heel lang geleden heb ik zelfs samen met mijn collega’s de 4mijl van Groningen gelopen. Ook de lunches zijn hier op en top geregeld en vergeet de domibo en vrijmibo niet! Wat 050media zo’n leuk bedrijf maakt is dat iedereen ontzettend actief betrokken wordt bij het bedrijf, waardoor iedereen gewaardeerd wordt. 

Ik kijk ontzettend positief terug op mijn stageperiode bij 050media. Het is iedereen aan te raden met een interesse in online marketing, het maken en/of designen van websites om hier stage te komen lopen. Je bent hier op het juiste adres!

Trots zijn we op

Ons werk

Blijf op de hoogte

Onze Stories