Op zoek naar een uitdagende

Stageplaats

32-40 uur
Solliciteer nu!

Op zoek naar een uitdagende stage waarin je niet alleen ingezet wordt voor koffie halen & kantoorklusjes? Op bijna al onze afdelingen hebben wij elke stageperiode plaatsen beschikbaar. Tevens zijn wij een erkend ECABO stagebedrijf. Wil je jezelf ontwikkelen binnen ons online marketing bureau, lees dan snel verder!

Zit er wat voor je tussen?

Onze stageplaatsen

Wat ga je doen

Ben jij op zoek naar een stage waar je echt uitgedaagd wordt? Dan zit je bij ons goed! Je ontwikkelt tijdens een stage bij 050media je skills in jouw vakgebied. Je wordt opgenomen in het team zoals alle andere collega's. Met de kennis en expertise die wij al in huis hebben begeleiden we je graag door je stageperiode. Uiteraard krijg je ook de tijd om te werken aan eventuele schoolopdrachten. Zie jij het zitten om jezelf te ontwikkelen en je kennis en kunde naar een volgend niveau te tillen? Stuur dan je motivatie via het formulier op deze pagina.

Wij bieden

Een team van jonge en gedreven professionals Een fijne, ambitieuze en inspirerende werkomgeving Een prettige en informele werksfeer Aanvullende voorzieningen zoals lunchvoorziening Ruimte voor eigen initiatief Een stagevergoeding

Jij hebt

Een enthousiaste houding met affiniteit voor online marketing Een commerciƫle instelling Een zelfstandige werkhouding Basiskennis van online marketing

Stagiairs die je voor gingen

“050media is een fijn bedrijf om jezelf te ontwikkelen tot online marketing specialist. Het unieke is dat wij de klant van A tot Z kunnen helpen met online groei! Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!”

Thierry Kinart

SEO consultant

“Tijdens mijn stageperiode bij 050media heb ik de basis gelegd voor een grote stap in mijn jonge carrière. Door de mogelijkheden, verantwoordelijkheid en flexibiliteit, kreeg ik alle kansen om mijzelf te ontwikkelen als professional in mijn interessegebied.”

Iris Bruinsma

Contentmarketing consultant

“Bij alle afdelingen van 050meda loopt ontzettend veel kennis rond waarvan ik kan leren dat een werkdag nooit saai is. Het bundelen van al deze kennis om uiteindelijk impact te kunnen maken bij klanten geeft een geweldig gevoel van voldoening. ”

Cor Dijkshoorn

Online Advertising consultant

“Bij 050media heb ik de vrijheid om mijn creatieve ideeën te uiten en te werken met diverse klanten. Er is ruimte voor eigen inbreng, waardoor je niet alleen klanten laat groeien, maar ook zelf meegroeit.”

Vera Sentener

Contentmarketeer

Stage ervaring van

Bob

Het leuke aan mijn stage bij 050media was dat je echt heel erg betrokken bent bij het bedrijf en bij de werkzaamheden. Je bent hier niet zomaar 'een stagiair’. Je wordt echt onderdeel van het bedrijf en van je afdeling. Hier kun je impact maken; jouw acties kunnen het verschil maken. Ik kwam hier binnen met alleen een basale kennis vanuit mijn studie maar al snel wordt, door de juiste begeleiding, trainingen en sessies, je kennis ontzettend bijgespijkerd. Ik heb in mijn half jaar stage ontzettend veel geleerd en ik leer een jaar later nog steeds ontzettend veel nu ik werkzaam ben bij 050media. 

Wij bieden jou

Solliciteer direct!

Naam
Telefoon
Email
CV
Motivatie