Google's Spam & Helpful Content update | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Word jij onze nieuwste

Online Marketing Stagiair(e) Advertising

Ben jij op zoek naar een stage binnen de online marketing wereld waar je echt uitgedaagd wordt? Ben je online-minded en heb je commercieel en tactisch inzicht? Dan ben je bij ons van harte welkom voor een leuke en leerzame stage! Per medio februari hebben wij plaats voor een Junior online marketing stagiaire Advertising

Als Junior Online Marketing stagiair(e) leer je onze klanten te adviseren en ondersteunen bij hun online marketing ambities. Jij kijkt naar de wensen van de klant, en brengt deze wensen tot uitvoering. Vervolgens zorg jij ervoor samen met je collega’s dat dit uitgevoerd wordt. Je start je stage met klantopdrachten die je krijgt vanuit consultants uit het team, om de eerste stappen te zetten binnen de wereld van advertising. Als je de basis beheert, ga je aan de slag met analyses voor deze klanten.

Je zult voornamelijk werken met Google Ads, Google Analytics, GTM, Channable en Microsoft Advertising. Het is niet erg dat je hier nog geen ervaring in hebt. Wij leren jou dit door middel van verschillende trainingssessies en het samen werken aan klanten met een ervaren collega. Naast de vaste aspecten is er ruimte om jezelf te ontwikkelen in Social Advertising & Marketplaces. Ons doel is dat jij tegen het eind van je stage je eigen klantenportfolio beheert.

Samen naar goei

Samen naar groei staat bij 050media centraal, niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze collega’s. Bij ons ben je dan ook geen stagiair(e), maar een volwaardige collega. Je draait direct mee in de organisatie. De meeste collega’s zijn gestart tijdens een stageperiode en daarna doorgegroeid in en met het bedrijf. Dus wie weet houd jij er ook een leuk bijbaantje aan over! Naast ons opleidingstraject is er veel ruimte voor eigen invulling. We bieden je de ruimte om alles uit jouw stageperiode te halen. Jouw mening telt, of je iets nieuws testen, een uitje organiseren of een training wilt volgen.

Jij bent:

een jonge, ambitieuze en enthousiaste student met affiniteit voor online marketing;

een schakel tussen verschillende partijen, zowel interne specialisten als klanten, om uiteindelijk het maximale rendement te behalen;

zelfstandig;

een teamplayer;

je kan complexe materie eenvoudig eigen maken en in praktijk brengen;

analytisch sterk en resultaat gedreven.

Wij zijn:

Het team van 050media heeft al meerdere jaren ervaring met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Social Media, Google ADS, Usability en alle andere vormen van Online Marketing. Wij ontwikkelen en optimaliseren websites en webwinkels en helpen onze klanten bij het opzetten en uitrollen van een goede marketingstrategie. 050media is nu één van de weinige Online Marketingbureaus in het Noorden die een totaaloplossing biedt voor alle Online Marketing vraagstukken.


Bij 050media geloven we in 'Samen naar Groei', niet alleen voor de klant, maar ook voor elkaar. Samen elkaar helpen naar het volgende level, want samen staan we sterk. We werken niet alleen samen, maar we leren, sporten en lachen samen. 050media bestaat uit vier pijlers: advertising, content, internationalisering en development. Vanuit deze pijlers ondersteunen we vanuit een actieve positieve de groei van onze klanten. Daarnaast hebben we beschikking over een eigen fotostudio, een eigen sportschool en borrelen elke donderdag en vrijdag in ons eigen Grand Cafe De Kater. Naast onze vaste borrels hebben we regelmatig feestjes, barbecues en funky friday.
 

Wij bieden jou:

een fijne, ambitieuze, humorvolle en inspirerende werkomgeving;

een prettige en informele werksfeer;

ruimte voor eigen initiatief;

gratis lunch;

trainingen in onze gym;

een stagevergoeding;

andere gezellige personeelsactiviteiten.

Word jij

Onze nieuwe collega?

Als je stage loopt bij 050media is dat voor minimaal drie dagen per week. Je krijgt tijd en ruimte bij ons op kantoor om te werken aan je stageopdracht. Daarnaast zullen we je opleiden tot junior online marketeer met de mogelijkheid tot een bijbaan na de stageperiode.
Ben je enthousiast? Laat dan je gegevens en cv achter in het formulier via de link. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling HR via 088 145 1440.

Wat we doen

Naast hard werken

Hét grote nieuwjaarsdiner

4 mijl Groningen

Wielrennen

Gezond & Lekker lunchen

Bootcampen

Donderdag- én vrijdagmiddagborrels

1/6