Google's Spam & Helpful Content update | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Word jij onze nieuwste

Online Marketing Stagiair(e) Content

Ben jij op zoek naar een stage binnen de online marketing? En heb jij interesse in content en wil jij je graag hierin verder ontwikkelen?

Tijdens je stage leren wij jou alles over zoekmachine optimalisatie en de waarde van Google. Want hoe zorg je er nou eigenlijk voor dat een product of dienst een goede organische positie heeft en behoudt in Google? Daarnaast leer je om websites beter te laten presteren en hoe de wereld van e-commerce in elkaar steekt. Als Online marketing stagiair(e) word je getraind om SEO teksten te schrijven. Een voorbeeld van teksten zijn productomschrijvingen, social media, blogs en nieuwsbrieven voor ons diverse klantenbestand. Deze soorten content ga je dan vervolgens ook zelf plaatsen in het CMS systeem. Ook zullen wij jou de ins en outs leren van het linkbuilden. Kortom, als Online marketing stagiair(e) nemen we je mee in alle voorkomende werkzaamheden van de afdeling.

De Online marketing Stagiair(e) maakt deel uit van het informele Online marketingteam van 050media, waarbij je met meerdere collega’s nauw samenwerkt om onze klanten zo goed mogelijk in de online markt te zetten.

Samen naar goei

Samen naar groei staat bij 050media centraal, niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze collega’s. Bij ons ben je dan ook geen stagiair(e), maar een volwaardige collega. Je draait direct mee in de organisatie. De meeste collega’s zijn gestart tijdens een stageperiode en daarna doorgegroeid in en met het bedrijf. Dus wie weet houd jij er ook een leuk bijbaantje aan over! Naast ons opleidingstraject is er veel ruimte voor eigen invulling. We bieden je de ruimte om alles uit jouw stageperiode te halen. Jouw mening telt, of je iets nieuws testen, een uitje organiseren of een training wilt volgen.

Wat jij kunt

You've got this

Wij zijn op zoek naar een Content Stagiair(e) in Groningen die:

een passie heeft voor schrijven;

creatief is;

zelfstandig kan werken;

de Nederlandse taal uitstekend beheerst.

Wie wij zijn

050media

Het team van 050media heeft al meerdere jaren ervaring met Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Social media, Google Ads (SEA), Usability en alle andere vormen van Online Marketing. Wij optimaliseren websites en webwinkels. Deze projecten lopen uiteen van grote E-commerce projecten waarbij de gehele website of webwinkel en Online Marketingstrategie van een bedrijf ontwikkeld wordt. 050media is nu één van de weinige Online Marketingbureaus in het Noorden die een totaaloplossing biedt voor alle Online Marketing vraagstukken.

Wij bieden jou:

een fijne, ambitieuze, humorvolle en inspirerende werkomgeving;

een prettige en informele werksfeer;

ruimte voor eigen initiatief;

team van SEO specialisten.

marktconforme stagevergoeding;

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast over deze vacature en is de stage op jouw lijf geschreven? Laat dan je gegevens en CV achter in het formulier. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met onze HRM afdeling via 088 145 1440.

Wat we doen

Naast hard werken

Hét grote nieuwjaarsdiner

4 mijl Groningen

Wielrennen

Gezond & Lekker lunchen

Bootcampen

Donderdag- én vrijdagmiddagborrels

1/6