Neem een kijkje in onze

Fotostudio

Content bestaat natuurlijk niet alleen uit tekst. Ook foto's en video's uit een professionele fotostudio horen daarbij. Sterker nog: beeld valt niet meer weg te denken uit het online landschap. Om de bezoekers van jouw website de beste ervaring te bieden helpen onze foto- en videograaf en contentspecialisten jou graag verder in onze fotostudio met vele mogelijkheden!

Fotostudio Groningen

In onze uitgebreide fotostudio in Groningen hebben wij een keur aan professionele apparatuur. Onze fotograaf maakt alle foto’s met een full-frame camera, zodat ze ook geschikt zijn om op billboard formaat uit te printen. Video’s kunnen wij in 4K maken. Onze volwaardige fotostudio in Groningen is uitgerust met flitslampen, een producttafel en verschillende achtergronden. Wil je geen studiofoto’s? Dan nemen we de apparatuur gerust mee naar een andere locatie. Bij 050media ben je verzekerd van kwaliteit én creativiteit!

Wij creëren

Productfotografie

Run je een webshop? In dat geval ben je vast veel bezig met de online presentatie van je artikelen. En dat is logisch. Het is één van de belangrijkste onderdelen van jouw bedrijf. Wij kunnen je helpen aan de perfecte productfoto's. Bekijk snel wat er allemaal mogelijk is!
Productfotografie

Fotostudio huren

Wil je binnenkort een fotoshoot houden of heb je een filmdag gepland staan? Je kunt onze volwaardige fotostudio ook huren! Hierbij is het uiteraard mogelijk om gebruik te maken van alle professionele apparatuur. Wij bieden je een Canon EOS-R full-frame camera met onder andere een 100mm F2.8 macro-lens en 4K filmfunctie. Ook beschikken we over flitslampen, continuelampen, een slider, verschillende achtergronden met mogelijkheden voor wit-op-wit fotografie, een producttafel, greenscreen en meer! Natuurlijk kun je zelf ook je uitrusting meenemen wanneer je onze fotostudio gaat huren. 

Studio huur

Binnen 24 uur reactie
Reserveer tijdig!

Heb je interesse in het huren van een studio? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Wij stellen voor

Onze werknemers

Daniek Doddema

E-mailmarketing Specialist

Blijf op de hoogte

Stories