Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Wij realiseren jouw

Zoekmachine optimalisatie | SEO

Met jouw website of webshop wil je natuurlijk goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en Bing. Om een goede positie te behalen is het belangrijk dat de zoekmachines jouw website essentieel vinden om aan de gebruikers te vertonen. Bovendien wil je gevonden worden op relevante zoekwoorden. Met zoekmachine-optimalisatie helpen onze SEO specialisten jou met het genereren van meer bezoekers naar jouw website of webshop. 

Heb je interesse of wil je meer weten over SEO?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij helpen jou groeien

Wat zijn de voordelen van SEO

Wij zorgen voor een stabiele organische vindbaarheid van jouw website of webshop. Of het nu gaat om de juiste strategie, content creatie, linkbuilding of SEO techniek, onze SEO specialisten staan voor je klaar! Samen met jou bekijken we welke mogelijkheden er zijn en welke strategie het beste aansluit bij jouw doelen. Wij hebben voor alle drie de pilaren van SEO onze eigen specialisten in huis die samen een complete SEO strategie opstellen om zo jouw website beter vindbaar te maken. We helpen jou gericht met het verkrijgen van meer organische bezoekers via zoekmachine optimalisatie.

We maken hierbij gebruik van verschillende tools die ons inzicht geven in de prestatie van jouw website. Aan de hand van deze tools kunnen we plannen maken om de prestaties nog verder te optimaliseren.

Hoe we te werk gaan

Stap 1: analyse huidige website

Voordat we gaan samenwerken, is het zowel voor jou als voor ons belangrijk om te weten hoe je website of webwinkel ervoor staat. Daarom voeren we een SEO scan voor je uit. Uit die scan halen we de punten die vragen om verbetering.

Stap 2: strategie bepalen

Aan de hand van de SEO scan kunnen we bepalen wat de eerste stappen zullen zijn, die we moeten zetten om jouw website te optimaliseren. We bepalen welke van onze diensten jou verder kunnen helpen.

Stap 3: lange termijn

SEO is een duurzame manier van verkeer genereren. Daarom is het belangrijk om te werken met een langetermijnvisie. We zullen met behulp van relevante zoekwoorden een strategie opstellen, waardoor jij gevonden gaat worden op de meest relevante zoekwoorden.

Stap 4: de uitvoering

Onze specialisten staan klaar om alle taken uit te voeren. Van het schrijven van relevante content, tot het realiseren van backlinks, we zullen er alles aan doen om topposities voor jou te bereiken.

Stap 5: monitoren

We houden je website en de posities continu in de gaten. Zo zijn we goed op de hoogte van de prestaties en kunnen we onze werkzaamheden daarop aanpassen.

Klantcontact

Bij 050media streven we samen naar groei. Daarom is het voor ons belangrijk dat jij zoveel mogelijk betrokken bent bij het proces. Je krijgt regelmatig rapportages van de werkzaamheden en resultaten. Daarnaast zullen we samen kijken naar bijvoorbeeld de focuszoekwoorden die voor jouw website belangrijk zijn.

Zij gingen je voor

SEO cases

Wij werken voor jou

Team SEO

Vera Sentener

Contentmarketeer

Adriënne Moret

Contentmarketeer

Andrea Sanders

Contentmarketeer

Iris Bruinsma

Contentmarketing consultant

Isa Ottens

SEO consultant

Chiel Zwarts

SEO Marketeer

Geert Nijboer

Contentmarketeer

Daan Muskee

Junior SEO Marketeer

Elise Brink

Junior Contentmarketeer

Roos Bruning

SEO consultant

Ook profiteren van de voordelen van SEO?

Klim omhoog met posities in Google
Meer bezoekers naar jouw website
Vindbaar op de juiste plaats

Ben je benieuwd hoe jij kan groeien met behulp van SEO? Neem vrijblijvend contact met ons op

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte met

Onze stories

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief