Wij realiseren jouw

Zoekmachine optimalisatie | SEO

Met jouw website of webshop wil je natuurlijk goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google en Bing. Om een goede positie te behalen is het belangrijk dat de zoekmachines jouw website essentieel vinden om aan de gebruikers te vertonen. Bovendien wil je gevonden worden op relevante zoekwoorden. Met zoekmachine-optimalisatie helpen onze SEO specialisten jou met het genereren van meer bezoekers naar jouw website of webshop. 

Heb je interesse of wil je meer weten over SEO?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij helpen jou groeien

Wat zijn de voordelen van SEO

Wij zorgen voor een stabiele organische vindbaarheid van jouw website of webshop. Of het nu gaat om de juiste strategie, content creatie, linkbuilding of SEO techniek, onze SEO specialisten staan voor je klaar! Samen met jou bekijken we welke mogelijkheden er zijn en welke strategie het beste aansluit bij jouw doelen. Wij hebben voor alle drie de pilaren van SEO onze eigen specialisten in huis die samen een complete SEO strategie opstellen om zo jouw website beter vindbaar te maken. We helpen jou gericht met het verkrijgen van meer organische bezoekers via zoekmachine optimalisatie.

We maken hierbij gebruik van verschillende tools die ons inzicht geven in de prestatie van jouw website. Aan de hand van deze tools kunnen we plannen maken om de prestaties nog verder te optimaliseren.

Hoe we te werk gaan

Stap 1: analyse huidige website

Voordat we gaan samenwerken, is het zowel voor jou als voor ons belangrijk om te weten hoe je website of webwinkel ervoor staat. Daarom voeren we een SEO scan voor je uit. Uit die scan halen we de punten die vragen om verbetering.

Stap 2: strategie bepalen

Aan de hand van de SEO scan kunnen we bepalen wat de eerste stappen zullen zijn, die we moeten zetten om jouw website te optimaliseren. We bepalen welke van onze diensten jou verder kunnen helpen.

Stap 3: lange termijn

SEO is een duurzame manier van verkeer genereren. Daarom is het belangrijk om te werken met een langetermijnvisie. We zullen met behulp van relevante zoekwoorden een strategie opstellen, waardoor jij gevonden gaat worden op de meest relevante zoekwoorden.

Stap 4: de uitvoering

Onze specialisten staan klaar om alle taken uit te voeren. Van het schrijven van relevante content, tot het realiseren van backlinks, we zullen er alles aan doen om topposities voor jou te bereiken.

Stap 5: monitoren

We houden je website en de posities continu in de gaten. Zo zijn we goed op de hoogte van de prestaties en kunnen we onze werkzaamheden daarop aanpassen.

Klantcontact

Bij 050media streven we samen naar groei. Daarom is het voor ons belangrijk dat jij zoveel mogelijk betrokken bent bij het proces. Je krijgt regelmatig rapportages van de werkzaamheden en resultaten. Daarnaast zullen we samen kijken naar bijvoorbeeld de focuszoekwoorden die voor jouw website belangrijk zijn.

Zij gingen je voor

SEO cases

SEO specialist

Zoek je een SEO specialist om jouw zoekmachine optimalisatie uit handen te nemen? Dan ben je bij 050media aan het juiste adres! Wij bieden een complete service op het gebied van SEO, van techniek tot content. Onze SEO specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van SEO. Zo zorgen we ervoor dat jouw website altijd up-to-date en relevant is voor Google. Want een frisse en actuele website scoort beter in de zoekresultaten!

Wil je weten hoe jouw website scoort op het gebied van SEO? Laat dan een SEO analyse uitvoeren. Wij checken jouw website op vier belangrijke SEO-pilaren: techniek, content, links en gebruiksgemak. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe jouw website vindbaar is voor jouw doelgroep. Na de analyse ontvang je van ons een persoonlijk advies met concrete verbeterpunten. Daarnaast helpen we je graag met het creëren van kwalitatieve content op basis van relevante zoekwoorden.

Wij werken voor jou

Team SEO

Chiel Zwarts

SEO Marketeer

Vera Sentener

SEO Specialist

Roos Bruning

Teamlead SEO

Jos Wijkhuijs

SEO Specialist

Sam Kuiper

SEO Marketeer

Daan Muskee

SEO Marketeer

Mathijs Kok

Marketing Manager

Marjolein Bergsma

SEO Content Marketeer

Annemiek Fledderus

SEO Specialist

Ook profiteren van de voordelen van SEO?

Klim omhoog met posities in Google
Meer bezoekers naar jouw website
Vindbaar op de juiste plaats

Ben je benieuwd hoe jij kan groeien met behulp van SEO? Neem vrijblijvend contact met ons op

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte met

Onze stories

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief