Wij realiseren jouw

Linkbuilding

Wil je organisch goed vindbaar zijn? Dan is het van belang om rekening te houden met de drie pijlers van SEO: techniek, content en linkbuilding. Linkbuilding is het bouwen van kwalitatieve backlinks naar jouw website. Door relevante websites naar jouw pagina te laten verwijzen, bouw je aan een sterkere autoriteit. Het doel van linkbuilding is om de waarde van jouw website te verhogen en zo een betere positie in de organische resultaten van Google te verkrijgen. Linkbuilding is dé manier om jouw organische vindbaarheid te verbeteren en te vergroten.

Heb je interesse of wil je meer weten over linkbuilding?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Trots zijn we op

De resultaten

Fotolijst.nl

Gadero

MyGo.nl

Welke voordelen heeft linkbuilden?

Linkbuilding bij 050media

Sterke autoriteit van jouw domein

Met een goede linkbuilding strategie zullen we bouwen aan een sterke autoriteit van jouw domein. Google geeft deze waarde aan jouw website die belangrijk is voor de organische vindbaarheid.

Kwalitatieve backlinks naar jouw website

Google hecht tegenwoordig -meer dan ooit tevoren- veel waarde aan kwalitatieve links. Dit is een reden om te werken met een goede linkbuilding strategie. Een goede strategie zorgt voor een natuurlijk linkprofiel en een betere waarde in Google.

Passende blogs

Niet alleen het aantal kwalitatieve backlinks is belangrijk bij het versterken van jouw organische vindbaarheid. De context rondom de link is ook erg belangrijk. Wij hebben copywriters in huis die ervoor zorgen dat er passende blogs worden geschreven rondom de focus zoekwoorden, zodat Google de context goed begrijpt.

Hoe we te werk gaan

Dit is onze werkwijze

Wil jij linkbuilding op een efficiënte en effectieve manier inzetten? Dan is je linkbuilding uitbesteden aan 050media een goede keuze. Samen met jou maken onze specialisten een plan voor je website. Linkbuilding uitbesteden zorgt ervoor dat er met een fris paar ogen naar jouw website wordt gekeken. Met de juiste werkwijze kunnen we zorgen voor maximaal resultaat!

Stap 1: Interne analyse

Voordat we beginnen met linkbuilding, kijken we eerst naar de content van de website en daarbij ook de interne linkstructuur. Linken de pagina’s naar elkaar en staat er relevante informatie op de pagina? Daarna is het tijd voor stap 2.

Stap 2: Afstemming zoekwoorden

We kijken naar zoekwoorden waarop jij gevonden wilt worden en waar een toppositie haalbaar is. Na een zoekwoordonderzoek bepaal je samen met je consultant welke zoekwoorden de focus gaan krijgen. Wanneer dit goed met elkaar is afgestemd gaan we door naar stap 3.

Stap 3: Link creatie & linkrealisatie

Nu gaan we ons eigen netwerk van websites en dat van onze partners aanspreken. Hierbij gaan we op zoek naar relevante links die naar jouw website gaan linken. Dit gebeurt in de vorm van blogs, nieuwssites, fora en meer. Naast de relevantie van de website kijken we ook naar andere waarden van de website, zoals de autoriteit die deze in Google heeft.

Stap 4: Maandrapportage

Eens per maand ontvang je van ons een rapportage met daarin alle werkzaamheden van de afgelopen maand. Deze rapportage kun je altijd verwachten in de eerste week van de nieuwe maand. Hierin vind je een toelichting bij de gerealiseerde links. Daarnaast hebben we ook contact over de zoekwoorden. Blijven we voor de volgende maand dezelfde zoekwoorden gebruiken of leggen we de focus juist op nieuwe zoekwoorden?

Klantcontact

Daarnaast houden we er ook van om out-of-the-box ideeën aan te dragen en deze na afstemming met jou uit te voeren. Dit kunnen backlinks zijn via onder andere Wikipedia, onderzoeken en persberichten. Klantcontact vinden we bij 050media erg belangrijk. We vinden het belangrijk om samen af te stemmen waar we ons op gaan focussen. Linkbuilding is voor de meesten onder ons een vaag begrip. Daarom willen wij onze klanten graag helpen om alles duidelijk te maken. Dit is ook de reden dat je als klant een vaste consultant krijgt zodat je een vertrouwd aanspreekpunt hebt mochten er vragen zijn. Je eigen consultant kan namelijk het beste antwoord geven op je vragen, aangezien hij/zij het beste weet wat er allemaal speelt.

Zij gingen je voor

Linkbuilding cases

Wij werken voor jou

Team Content

Jos Wijkhuijs

SEO Specialist

Daan Muskee

SEO Marketeer

Chiel Zwarts

SEO Marketeer

Annemiek Fledderus

SEO Specialist

Vera Sentener

SEO Specialist

Sam Kuiper

SEO Marketeer

Roos Bruning

Teamlead SEO

Mathijs Kok

Marketing Manager

Marjolein Bergsma

SEO Content Marketeer

Ook profiteren van de voordelen van linkbuilding?

Klim omhoog met posities in Google
Uitgebreide blogs op verschillende platformen
Bouw aan een sterkere autoriteit van jouw website

Ben je benieuwd hoe jij kan groeien met behulp van linkbuilding? Neem vrijblijvend contact met ons op

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte met

Onze stories

Linkbuilding strategie

Achter ieder doel zit vanzelfsprekend een duidelijke strategie. Bij het doel: jouw organische vindbaarheid vergroten, hoort een goede linkbuilding strategie. Hiermee kunnen wij met het volgen van een gerichte werkwijze werken aan een sterke autoriteit van jouw domein. 

Google hecht tegenwoordig -meer dan ooit tevoren- veel waarde aan kwalitatieve links. Ook dit is een reden om te werken met een goede linkbuilding strategie. Een goede strategie zorgt voor een natuurlijk linkprofiel en een betere waarde in Google. Niet alleen het aantal kwalitatieve links is hierbij belangrijk, maar ook de context die je een link geeft is belangrijk. Een blog met unieke content geeft bijvoorbeeld veel context aan het zoekwoord, waardoor Google makkelijker kan lezen waar jouw link over gaat. Zodra Google de verwijzingen naar jouw website opmerkt, wordt aan jouw website een hogere waarde toegekend. 

 

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het bouwen van kwalitatieve links naar jouw website. Dit proces houdt in dat andere websites via links doorverwijzen naar jouw website. Hoe kwalitatiever de site waarop deze links staan, hoe meer waarde Google aan jouw website geeft. Het zogenoemde linkprofiel is een belangrijk en onmisbaar onderdeel van zoekmachine-optimalisatie.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Wanneer je wilt dat linkbuilding een echte bijdrage levert aan het verhogen van jouw posities in Google, dan is het verstandig om linkbuilding uit te besteden. Onze specialisten gaan op zoek naar de beste strategie voor jouw website. Daarnaast hebben we een breed netwerk, waardoor we de strategie in de praktijk kunnen brengen. Ook is het belangrijk om jouw linkprofiel up-to-date te houden. Onze linkbuilders zorgen ervoor dat de focus altijd actueel is, dat de afgestemde zoekwoorden de sterke posities behouden, en de minder sterke posities juist omhoog gaan.

Bij 050media stemmen we de zoekwoorden altijd samen met de klant af, na het maken van een uitgebreide analyse van de zoekwoorden en de concurrentie. Vervolgens kijken we wat het meeste prioriteit heeft, en waar we het meeste winst kunnen realiseren op het gebied van posities in Google. Daarnaast staat klantcontact erg hoog in het vaandel bij ons. Je kunt een maandelijkse rapportage verwachten waar de uitgevoerde werkzaamheden en behaalde resultaten overzichtelijk op een rijtje staan. 
 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief