050media officieel Shopify partner | Lees meer in deze story!

Optimaliseer je

SEO techniek

Er komt heel veel bij kijken om jouw website op te laten vallen in Google. ‘s Werelds grootste en bekendste zoekmachine hecht bijvoorbeeld heel veel waarde aan SEO techniek, wat de mate van zoekmachine-optimalisatie bepaalt. Kort gezegd, Google stelt voorwaarden aan de HTML-code van jouw website om optimaal vindbaar te zijn. Zo moet er een duidelijke en overzichtelijke structuur in zitten. Kortom, niet alleen topkwaliteit content is van groot belang, ook op het gebied van SEO techniek moet je digitale platform volledig kloppen. 050media heeft alle kende en kunde in huis om je hierbij te helpen!

Trots zijn we op

Ons Werk

Waar we goed in zijn

Onze diensten

SEO techniek bij livegang

Misschien heb je al een website maar moet die nodig vernieuwd worden. Dat houdt meestal in dat je organische posities tijdelijk zullen dalen. Om de negatieve effecten hiervan te minimaliseren staat 050media je bij met experts op het gebied van SEO techniek. Bij livegang word je volledig begeleid op alle facetten, zowel twee weken voor het grote moment tot twee weken erna. Zo zorgen we ervoor dat je oude pagina’s hun waarde behouden zodra je overgaat op je nieuwe website en voeren we een algemene technische controle uit. Is je website eenmaal live, dan houden we dagelijks de posities ervan bij en gaan direct over tot actie zodra we dalingen bespeuren. SEO techniek bij livegang staat niet op zichzelf, maar samen zorgen we dat jij je (kop)positie nooit zult verliezen!

SEO techniek analyse

Voordat wij intensief gaan samenwerken, is het zowel voor jou als voor ons belangrijk om te weten hoe je website ervoor staat. Daarom voeren we graag een SEO techniek analyse in de vorm van een zogeheten SEO scan voor je uit. Mocht je website technisch gezien helemaal in orde zijn, dan kan het zijn dat je op het gebied van content of linkbuilding nog wat hulp kunt gebruiken. Google houdt van pagina’s met waardevolle inhoud. Gelukkig hebben wij een gedreven copywriting team dat aantrekkelijke, informatieve én vindbare teksten componeert. Ook voorzien wij jouw pagina’s maar wat graag van aantrekkelijke foto’s en video’s om je website extra interactief te maken. Dat zal je publiek zeker waarderen! Kortom, laat ons jouw SEO techniek analyse uitvoeren om te zien hoe jij ervoor staat. Zo weten wij welke van onze diensten wij moeten aanspreken om jouw resultaten te optimaliseren.

Wij werken voor jou

Team Content

Aïda Balalic

SEO consultant

Thamar Bijholt

Teamlead Contentmarketing

Laura Kattenbeck

Online Marketing Specialist Duitsland

Chiel Zwarts

SEO marketeer

Tessa Runau

Contentmarketeer

Rody de Wolff

Contentmarketeer

Isa Ottens

Contentmarketeer

Vera Sentener

Contentmarketeer

Geert Nijboer

Contentmarketeer

Jolien van de Reep

Contentmarketeer

Thierry Kinart

Online Marketeer

Peter van Boven

SEO Consultant

Andrea Sanders

Contentmarketeer

Frank van de Streek

SEO consultant

Pim van der Zon

Teamlead Linkbuilding

Iris Bruinsma

Contentmarketeer

Adriënne Moret

Contentmarketeer

Marthe Wijnholds

Contentmarketeer

SEO Techniek

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in de mogelijkheden of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories