Story

050media ook voor je Shopify webshop

Naast Zilver en Lightspeed bouwen wij sinds een aantal jaar ook webshops op Shopify. Shopify is het grootste webshop (SAAS) platform wereldwijd. Het is een platform waar 050media als Shopify Partner webstores op ontwikkelt. Shopify zorgt voor de achterkant waar de onderliggende processen worden geregeld. Wij ontwikkelen de voorkant van de webshop, waar de bezoeker uiteindelijk de interactie mee heeft.

Waarom 050media voor Shopify gekozen heeft

Om de klant een keuze te kunnen bieden tussen ons eigen webshop platform en een extern webshop platform, hebben we meerdere platformen onderzocht. De keuze is uiteindelijk gevallen op Lightspeed en Shopify.

Beide platformen zijn uitvoerig door ons getest. Lightspeed gebruiken we al sinds 2017. Dit is een Nederlands bedrijf, dat zijn pijlen al op de Nederlands markt had gericht. Er zijn om deze reden dan ook meer app's en koppelingen met Nederlandse bedrijven, wat het voor onze klanten meteen een stuk interessanter maakt.

In 2019 is Shopify zich gaan focussen op de Nederlandse markt en zagen wij dat steeds meer grotere klanten de overstap maakten naar dit platform. Daarbij zagen en zien we dat het platform zich erg snel ontwikkelt, het platform veel voordelen biedt en dat het daarbij ook voor developers een gebruiksvriendelijk platform is. Om die redenen zijn we ons de afgelopen jaren naast Lightspeed ook gaan specialiseren in Shopify webdevelopment en zijn we hier inmiddels net zo ervaren mee als met Lightspeed.
 

Wat kunnen wij voor jou betekenen op Shopify?

Een maatwerk webshop creëren;

De doorontwikkeling / optimalisatie van een bestaande webshop uitvoeren;

Ondersteuning bij een template webshop bieden.

Hoe wij een maatwerk webshop creëren met Shopify

Wij zijn gespecialiseerd in het neerzetten van maatwerk webshops en het verder optimaliseren van maatwerk webshops, maar daarnaast kunnen we ook ondersteunen bij het neerzetten van een template webshop.

Met de keuze voor een maatwerk webshop kunnen wij doen waar wij het beste in zijn, namelijk ons volledig concentreren op de frontend (voorkant van de webshop). Onze UX/UI designers gaan bezig met de uitstraling en de gebruiksvriendelijkheid van de webshop, waarna onze frontend specialisten dit omzetten naar code. We maken hiermee een gebruikersvriendelijke en unieke webshop!

 

050media is Shopify partner

Daarnaast kunnen er met app's extra maatwerk toegevoegd worden. En kunnen externe systemen / tools vaak eenvoudig gekoppeld worden, omdat deze koppelingen al ontwikkeld zijn.

Welk platform past het beste bij mijn bedrijf?

Zonder een wensenlijst en doelstellingen valt hier geen advies over uit te brengen. Tijdens een persoonlijke afspraak nemen we jouw wensen en eisen samen door en kijken we op basis daarvan welk platform het beste hierbij aansluit.

Wil je de overstap maken naar Shopify of heb je al een webshop en wil je de webshop verder ontwikkelen? Neem contact met ons op voor een fysiek of digitaal gesprek. We kijken alvast uit naar de samenwerking!

0%

Geschreven door Tim

30-03-2022

in: Development

Je bent op 0% van het artikel