Story

Waarom je vandaag nog moet beginnen met social media marketing

Tegenwoordig is het als bedrijf erg belangrijk om ook op social media gevonden te worden. Hierdoor ben je meer en beter zichtbaar voor je doelgroep en heb je bovendien meer interactie met de klant. Het bijhouden van de verschillende socials neemt veel tijd in beslag. Om je kanalen relevant te houden voor het algoritme van bijvoorbeeld Instagram, is het belangrijk om dagelijks actief te zijn. Wij kunnen jou helpen bij het maken van een social media plan, óf je zelfs helemaal ontzorgen en al je kanalen volledig runnen.

Social media marketing plan


Het opzetten van een social media marketing plan gaat in samenspraak met jouw wensen en onze kennis. Het plan wordt volledig afgestemd op de wensen en behoeften van jouw onderneming. Hieronder lees je wat wij allemaal in huis hebben om je social kanalen tot een succes te maken!

Voordelen van social media marketing uitbesteden

Als ondernemer heb je het vaak druk met 1000 dingen tegelijk. Om daarnaast ook nog full-time je volgers te voorzien van content op al je social media kanalen vraagt veel inspanning en tijd. Door het uit te besteden heb je nog steeds alle touwtjes in handen, maar hoef je je niet meer druk te maken over de creatie en plaatsing van alle social content.
 

Waarom social media marketing uitbesteden?

Meer tijd over voor andere belangrijke aspecten binnen jouw onderneming;

Kwalitatieve en relevante content;

Meer zichtbaarheid en bereik.

Social Media Advertising

Naast dat organisch goed zichtbaar zijn op social media erg belangrijk is, is adverteren op social media ook een mooi kanaal om jouw doelgroep te bereiken. Door te adverteren op social media kun je jouw producten/diensten niet alleen laten zien aan je volgers maar ook aan een gedefinieerde doelgroep. De opties voor social advertising zijn eindeloos en je kunt precies aangeven welke groep jij wilt bereiken.
 

Door te adverteren op social media kun je verschillende doelgroepen die voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn bereiken:

Mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst maar nog niet bekend zijn met jouw bedrijf;

Mensen die al eens op jouw website/Facebook/Instagram pagina zijn geweest maar geen verdere acties hebben ondernomen.

Adverteren op social media kan natuurlijk via Facebook of Instagram, maar ook via LinkedIn en Pinterest. Aan de hand van jouw doelgroep kijken we welk kanaal of welke kanalen het beste passen.

Door je organische social media en de advertenties op social media op elkaar af te stemmen kun je de bekendheid van jouw merk naar een hoger niveau tillen. Je wordt beter zichtbaar voor jouw potentiële klanten.

0%

Geschreven door Iris & Lieke

in: Social Media / Advertising / Content

Je bent op 0% van het artikel