Inspireer jouw klanten met

Social Media Content

Duizenden gebruikers zijn dagelijks op social media te vinden om inspiratie op te doen. Met de juiste social media content bereik jij niet alleen potentiële klanten, maar bind je ze ook aan je bedrijf. Het is namelijk bewezen dat bedrijven met een actief profiel op social media meer loyale klanten hebben. Start vandaag nog met merkwaardige social media content.

Heb je interesse of wil je meer weten over social media content?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Welke voordelen heeft social media marketing?

Social Media Content bij 050media

Blink uit in visuele beelden

Bij 050media hebben we professionele foto- en videografen in huis om jouw social media content van perfecte beelden te voorzien. Bij de meeste social media kanalen is het visuele aspect het meest aansprekende voor de gebruikers. Met de foto’s en video’s die onze specialisten voor jou maken, springt jouw social media account er boven uit.

Bekijk foto & video

Bereik een specifieke doelgroep

Een ideale manier om een specifieke doelgroep aan te spreken is via social media advertising op jouw social media kanalen. Hiervoor is het essentieel om de doelgroep te bepalen, een communicatieplan op te stellen, KPI’s uit te werken en veel te testen. Wij hebben alle kennis en middelen in huis om dit voor jou uit te werken!

Bekijk social media advertising

Organisch, onbetaald bereik

Door jouw social media kanalen kun je gratis verkeer naar jouw website trekken. Hiervoor is het van belang dat je een effectieve strategie om de arm houdt en frequent content plaatst. Best een uitdagende en tijdrovende klus! 050media is er om dit voor jou uit handen te nemen en jouw organische, onbetaalde bereik te vergroten.

Onze werkwijze

Stap 1: doelstellingen bepalen

In een kennismakingsgesprek bespreken we wat je doelstellingen zijn omtrent social media marketing. Wat wil je bereiken? Waar liggen kansen? En nog veel meer.

Stap 2: analyse & plan

Op basis van het gesprek maken we een analyse en plan op maat. In een roadmap leggen we uit welke onderdelen het beste aangepakt kunnen worden. Zodra je hiermee instemt kunnen we aan de slag!

Stap 3: roadmap

Vervolgens gaan we de roadmap uitvoeren. Tussentijds hebben we contact over de voortgang, monitoren wij de resultaten en onderzoeken nieuwe ontwikkelingen.

Klantcontact

Bij 050media vinden we het belangrijk om samen naar groei te gaan. Je krijgt van ons maandelijks een rapportage met onze werkzaamheden en de resultaten. Zo heb je een helder overzicht en kunnen we stapsgewijs verder met het uitvoeren van ons plan.

Zij gingen je voor

Social media cases

Wij werken voor jou

Team Content

Daan Muskee

SEO Marketeer

Sam Kuiper

SEO Marketeer

Chiel Zwarts

SEO Marketeer

Annemiek Fledderus

SEO Specialist

Vera Sentener

SEO Specialist

Jos Wijkhuijs

SEO Specialist

Mathijs Kok

Marketing Manager

Roos Bruning

Teamlead SEO

Marjolein Bergsma

SEO Content Marketeer

Ook profiteren van de voordelen van social media content?

Gericht jouw doelgroep bereiken
Inspireer potentiële klanten
Unieke content

Ben je benieuwd hoe jij kan groeien met behulp van social media marketing? Neem vrijblijvend contact met ons op

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte met

Onze stories

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief