Story

Overtuig met krachtige foto’s en video’s voor jouw bedrijf

Vertel het met beeld. Goede teksten zijn belangrijk om jouw klanten te informeren, maar wil je je klanten echt overtuigen dan zul je ook krachtig beeldmateriaal in moeten zetten. Professionele foto’s zijn onmisbaar voor jouw bedrijf tegenwoordig. Geef je klanten het wauw-effect met krachtige foto’s en video’s over jouw producten of diensten.

De kracht van foto’s en video’s voor jouw bedrijf

Bijna iedereen is tegenwoordig vrijwel dagelijks online te vinden, dus ook jouw klanten. Consumenten zoeken steeds vaker online naar de product- of dienst beleving, voordat ze er fysiek kennis mee gaan maken. Een goede impressie weergeven van jouw specialiteiten is daarom belangrijker dan ooit. Geef een briljante eerste indruk met professionele sfeerfoto’s, productfoto’s of video’s. Eerste klas visuele uitingen stralen professionaliteit uit en geven je merk of bedrijf een gezicht. Bovendien geven ze een positieve boost aan je merkimago; met behulp van kwalitatieve beelden geef je jouw bedrijf een persoonlijkheid.

 

Het SEO-voordeel van goede beelden

Niet alleen jouw potentiële klanten, maar ook Google is dol op beelden van hoge kwaliteit. Het plaatje bij het praatje wordt steeds belangrijker in de zoekintentie van mensen. De nieuwe functies van Google Lens bewijzen eens te meer dat beelden een prominentere plek gaan innemen. Na optimalisatie van de afbeelding ben je niet alleen in de Search resultaten zichtbaar, maar ook in de afbeeldingsresultaten. Creatieve en kwalitatieve foto's en video's kunnen daarom een flinke boost geven aan jouw online zichtbaarheid.

Professionele productfoto’s

Zet je producten flink op de kaart met professionele productfoto’s. Dankzij vakkundige productfotografie wordt jouw aanbod van producten tastbaar. Je kunt je producten op verschillende manieren presenteren. Losstaande productfoto’s met een witte achtergrond laten bijvoorbeeld alle details van je producten mooi zien. Om je product goed tot zijn recht te laten komen is een combinatie van losstaande productfoto’s en sfeerfoto’s een ideale combinatie. Met sfeerfoto’s van jouw producten laat je de mogelijkheden van de producten naar voren komen. Met deze uitstekende combinatie weet de klant precies wat hij kan verwachten!

 

Voorbeeld van een productfoto van een appelschilmachine

Professionele en zakelijke foto’s

Met professionele zakelijke foto’s geef je klanten, maar ook potentiële medewerkers, een beleving bij jouw bedrijf. Met mooie beelden van bijvoorbeeld het pand, de samenwerking met elkaar en activiteiten die worden georganiseerd geef je jouw bedrijf een gezicht. Breng daarom het verhaal van jouw bedrijf over met professionele bedrijfsfoto’s. 

Wil je je onderneming letterlijk een gezicht geven? Dan kun je ervoor kiezen om je medewerkers een plaats te geven op je website. Met portretfoto's kun je jouw collega’s op een mooie manier vastleggen. Al helemaal wanneer je op een persoonlijke manier met je doelgroep om wilt gaan zijn portretfoto’s dé manier om deze beleving te geven.

Social media content

Op de populaire social-mediakanalen Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn en Pinterest draait het allemaal om mooie en inspirerende beelden. Bovendien wil je trots kunnen zijn op de content die je deelt. Met de juiste en professionele beelden maak jij dit allemaal mogelijk! 

Bij zowel social advertising als bij organische social media content is het belangrijk dat je jouw doelgroep aanspreekt met boeiende beelden. Door een steeds korter wordende spanningsboog bij mensen zijn aantrekkelijke visuele beelden van groot belang. Wil jij de aandacht van je doelgroep veroveren op social media? Dan zullen zij binnen acht seconden visueel opvallend gefascineerd moeten zijn. Pas dan zullen mensen zich verder gaan verdiepen in jouw boodschap.

Social media foto’s

Voor verschillende kanalen zijn kwalitatief goede foto’s onmisbaar. Wanneer je door Instagram scrolt vallen professionele, mooie beelden direct op. Bovendien is je feed je visitekaartje, die wil je zo professioneel mogelijk insteken. Geef jouw account een boost met professionele social media foto’s, trek de aandacht van de gebruiker en focus op de juiste onderwerpen.

Social media video’s

 

 

Voor sommige kanalen zijn video’s essentieel. Op Instagram wordt bewegend beeldmateriaal bijvoorbeeld steeds belangrijker, video’s krijgen namelijk een prominentere plaats in de feed. Maar er bestaan ook kanalen die uitsluitend video’s vertonen, zoals TikTok en Youtube. Voor deze kanalen zijn kwalitatieve video’s van groot belang. Niet alleen de beelden zijn belangrijk, maar ook het verhaal achter de video is van groot belang. Met video’s kun je namelijk een verhalen vertellen. Breng het verhaal van jouw bedrijf over op je doelgroep en overtuig ze met jouw professionele content.

Professionele foto’s en video’s laten maken

Wil je jouw bedrijf graag een gezicht geven, of ben je op zoek naar de mooiste productfoto’s? Ons beeldteam staat voor je klaar om de mooiste, creatieve uitingen te maken. Van studiofoto’s tot sfeerfoto’s, portretfoto’s en social-media content, wij helpen je graag met het visueel maken van het verhaal van jouw bedrijf om de klant te overtuigen!
 

0%

Geschreven door Isa

16-12-2022

in: Content

Je bent op 0% van het artikel