Google's Spam & Helpful Content update | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Wij creëren

Copywriting

Als je bezoekers wilt informeren, wil je deze natuurlijk eerst weten te strikken. Maar hoe? Met de professionele content van 050media sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen veranderen jouw bezoekers in klanten die precies weten waar ze aan toe zijn, ook Google weet jouw pagina’s te vinden.

Trots zijn we op

Ons werk

Werkwijze

< class="heading heading--lg"> Samenwerken

Samen met jou maken we een plan voor de creatie van jouw content. Welke soorten content hebben we nodig? En welke doelen streven we na? Dit plan brengen wij in een maandelijks proces tot uiting.

Hoe ziet het maandelijks proces eruit?

De maandcyclus (1) Contentsetup

Aan het begin van iedere maand starten we met het onder de loep nemen van de contentkalender. Is deze voor de komende maand up-to-date? Of moet deze aangepast worden?

De maandcyclus (2) Creatie

Onze copywriters, consultants en video/fotograaf gaan voor jou aan de slag om de ingeplande content te creëren. Voordat content daadwerkelijk gepubliceerd wordt, krijg jij zelf uiteraard nog de mogelijkheid de content aan te laten passen.

De maandcyclus (3) Rapportage

Aan het eind van de maand ontvang je van ons een rapportage van het uitgevoerde werk en we nemen we de voortgang richting jouw doelen onder de loep. Ook kijken we naar de contentkalender voor de komende maand.

Uitgereide evaluatie

Na verloop van tijd plannen we een afspraak met jou in om de voortgang en doelen uitgebreid te bespreken en een nieuw plan op te zetten om verder te groeien! De periode (bijvoorbeeld ieder kwartaal) spreken we vooraf met jou af.

Wij stellen voor

Ons content team

Content creatie

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in copywriting of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Copywriting

Oke, je hebt hét product in jouw eigen (online) winkel liggen. Maar hoe breng je dat aan de man? Wat afbeeldingen van het product op je website zetten met de hoognodige info, dat zou wel genoeg moeten zijn om gevonden te worden en je klanten te overtuigen. Toch?

Fout. Naast foto en video heb je ook een ontzettend goed verhaal nodig. Tekst en uitleg. Dat wordt ook wel content genoemd. Enerzijds wordt het gebruikt om je publiek te informeren, maar ook om door Google gevonden te worden door slim met zoekwoorden om te gaan.

Kortom, gebruik copywriting om je publiek aan te trekken, te informeren en overhalen tot handelen. De enthousiaste schrijvers van 050media staan te trappelen om hun vingers voor jou over hun toetsenborden te laten ratelen! Een pakkende en informerende tekst is telkens weer het resultaat.

SEO copywriting

De vindbaarheid van jouw website in Google is van groot belang. Heb je een te lage positie in de zoekresultaten, dan zul je je publiek niet bereiken. Daarom biedt 050media SEO copywriting aan. Met behulp van Search Engine Optimization (zoekmachine-optimalisatie) zorgen we voor een slimme verdeling van populaire zoekwoorden met betrekking tot jouw bedrijf en branche over professionele teksten. Eigenlijk worden daarmee zowel Google als je doelgroep geïnformeerd! Neem contact op met 050media om erachter te komen hoe SEO copywriting jouw website naar een hoger niveau kan tillen.

Online copywriting

Je wilt natuurlijk niet alleen de aandacht van de lezer grijpen, maar ook vasthouden. Hierin speelt online copywriting een belangrijke rol. We zorgen er namelijk voor dat alle teksten voor jouw website gemakkelijk en prettig leesbaar zijn. Dat betekent dat de content inspeelt op jouw specifieke publiek. Houdt jouw doelgroep niet van moeilijke woorden en vakjargon? Dan vermijden we dat. Ook lange zinnen zijn veel lezers een doorn in het oog. Met behulp van online copywriting houden we jouw teksten en linkbuilding blogs compact en aantrekkelijk.

UX copywriting

Het zijn de details die het hem doen. Dat blijkt wel uit het begrip UX copywriting. Waar schrijvers normaal gesproken de ruimte hebben om hun verhaal te vertellen, wordt dit begrip toegepast om de kleinste stukjes tekst op je website in te vullen. Denk aan buttons, menu’s, headers, notificaties en pop-ups. Je pagina’s worden heel overzichtelijk van korte teksten die tussen de één en drie woorden lang mogen zijn. Ze moeten echter wel heel zorgvuldig worden gekozen. Gelukkig weten de taalexperts van 050media daar wel raad mee!

Blijf op de hoogte

Onze stories