Case

Seamless Floors

Wil je jouw vloer een moderne en industriële uitstraling geven? Dan ben je bij Seamless Floors aan het goede adres. Seamless Floors kwam bij ons met de vraag of wij ze konden helpen met het vergroten van hun bekendheid in het noorden en het genereren van meer offerte aanvragen. Vanuit deze klantvraag zijn wij in 2018 gaan samenwerken.

Samenwerking

Onze strategie

Search Engine Advertising

Seamless Floors is in 2018 begonnen met Google Ads. Hierbij werd er gestuurd op de zichtbaarheid in Google, waarbij er werd gestreefd naar meer offerte aanvragen binnen het vastgestelde budget. Het doel van deze advertenties was om de vindbaarheid te verbeteren.

ZilverCMS

Eind 2018 is de website vernieuwd door ons development team die ook het eigen ZilverCMS heeft ontwikkeld. Door het eigen ontwikkelde ZilverCMS kunnen er gemakkelijk aanpassingen worden doorgevoerd op de website.

Local SEO

Na de vernieuwing van de website is er gestart met het verbeteren van de lokale vindbaarheid. Dit is onder meer gedaan door het aanmaken van landingspagina’s en het schrijven van content voor de website.

Webshop module voor schoonmaakartikelen

Door de grote vraag naar specialistische schoonmaakartikelen vanuit de markt is er een webshop gestart, om de speciale reinigingsproducten aan te kunnen bieden. Hierdoor kon deze doelgroep bij Seamless Floors terecht. De webshop is geïntegreerd in de website zelf, hierdoor hoefde er geen aparte shop erbij te komen.

SEO uitbreiding

Begin 2020 is er gestart met linkbuilding om de zoekwoorden een extra boost te geven in de organische resultaten. Hiermee behaalde Seamless Floors hogere posities en staan ze met meerdere zoekwoorden in de top 3. De posities worden nauwkeurig bijgehouden, mochten er zoekwoorden dalen dan kan er direct op geanticipeerd worden.

Zakelijke markt

In september 2022 kwam de vraag vanuit Seamless Floors om meer in te zetten op de zakelijke markt. Door middel van een optimalisatie op de landingspagina en een uitgebreide campagne voorzien we Seamless Floors in deze vraag. Door meer aanwezig te zijn in deze markt is het doel om meer zakelijke aanvragen te genereren.

De belangrijkste

Resultaten

Stijging conversies

Stijging verkopen

Perfecte inzet manuren

Wat gaan we doen

In de toekomst

Zij leverden een bijdrage aan de

Samenwerking

Trots zijn we ook op andere

Cases

Contactformulier

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Wordt jouw case de volgende?

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories