Case

Compliment

Compliment.nl is dé online groothandel voor de particuliere en zakelijke grootverbruiker met een ruim assortiment in o.a. food, schoonmaak, disposables en kantoorbenodigdheden. Zowel zakelijke gebruikers (kantoren, schoolkantines, sportkantines) als particulieren kunnen grootschalig inkopen. In het assortiment vindt de klant bekende merken zoals Coca Cola en Douwe Egberts tot de goedkopere huismerken.

Sinds de start van de samenwerking groeit Compliment.nl hard, en jaarlijks wordt deze groei doorgezet door slimme inzet van de online marketing kanalen.

Samenwerking

Online marketing strategie

SEA

Door middel van sturing op maximale winst, zetten we in op de verkoop van de juiste categorieën en producten.

UX-UI-design

Naast efficiënte inzet van marketing kanalen wordt advies gegeven over optimalisatie van de website om zo het conversiepercentage op het aantal sales te verhogen.

Social Ads

Inzet van push marketing gebeurt via diverse social kanalen, gericht op het bekend maken met en het binnenhalen van zakelijke doelgroepen.

Internationaal

Nadat we de huidige markt in Nederland en België hebben bedekt gaat Compliment de grens over om verdere groei te continueren.

Met een slimme & duurzame strategie zorgen we jaarlijks voor een gezonde groei, waarbij de juiste keuzes maken rondom de inzet van marketing kanalen.

Wat we gaan doen

In de toekomst

Dit zijn de mensen

Die het 'm doen

Fabian Staal

Online Advertising Specialist

Rick van der Vlis

Online Advertising Specialist

Mathijs Kok

Marketing Manager

Trots zijn we op

Ons werk

Online marketing

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Wordt jouw case de volgende?

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories