Case

Everplant

Vanaf 2020 zijn wij druk bezig geweest met de lancering van een nieuw merk voor kunstplanten en kunstbloemen: Everplant. Sinds dag één werken alle betrokken afdelingen en betrokkenen intensief samen, omdat dit een intern project is.

Hierdoor hebben we veel kunnen testen en hebben we het mogelijk gemaakt om een jaar na livegang al de buitenlandse markt te kunnen betreden! Daarom breidt de nauwe samenwerking op het gebied van webdevelopment, SEO en advertising zich in de toekomst ook nog uit met cross-border marketing. 

De samenwerking

Onze strategie

Webshop live

In 2020 is begonnen met de vormgeving van het merk. Everplant was het eerste Shopify project van 050media, de testcase was zeer geslaagd en sindsdien staat de webshop live.

Organische vindbaarheid

Tegelijk met de vormgeving van Everplant werd al content geschreven en linkbuilding uitgevoerd, om de organische vindbaarheid te vergroten zodra de webshop live zou gaan.

Google Ads

050media heeft Google Ads opgezet en een passende strategie ontwikkeld. Door veel te testen met verschillende productgroepen kon de marktpotentie ontdekt en benut worden.

Social Ads

Social Ads werd ingezet om de zichtbaarheid bij recente bezoekers te vergroten. Vervolgens liepen actiematige campagnes op diverse kanalen om de naamsbekendheid te vergroten.

Wat gaan we doen

In de toekomst

Zij leveren een bijdrage aan de

Samenwerking

Cases

Onze andere cases

Blijf op de hoogte

Onze stories