Meer dan een content management systeem

Zilver CMS

Zilver is een platform waarmee je op een eenvoudige wijze jouw website of webwinkel kan beheren en uitbreiden. Bij de aanschaf van een website of webwinkel is er een ruime keuze tussen diverse lay-outs. Al onze templates zijn zeer gebruiksvriendelijk. Als je een speciaal voor jou ontworpen website of webwinkel wilt, kun je ook kiezen voor maatwerk. Alle gemaakte websites en webwinkels zijn zoekmachine vriendelijk om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te komen.

Webshop ontwikkeltraject

Conceptfase

Hierin wordt het idee besproken en worden je eisen en wensen in kaart gebracht.

Wireframing

Tijdens deze fase wordt het idee in een grafisch (zwart/wit) weergave opgemaakt zodat jij weet waar welke elementen op de webshop komen.

Designfase

Indien de wireframes door je (na eventuele aanpassingen) goedgekeurd zijn, starten onze designers met het vormgeven van de website in uw huisstijl of gewenste stijl. In deze fase wordt met u overlegd qua mogelijkheden voor een optimaal resultaat op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, stijl en eigen identiteit.

HTML-fase

Hierin wordt het door je goedgekeurde ontwerp omgezet in webcode zodat deze leesbaar is voor de internetbrowsers zoals Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer.

Programmeren

Tijdens deze fase wordt de HTML-code gekoppeld aan een beheersysteem zoals ZilverCMS, hiermee kunt je eenvoudig jouw webpagina's beheren en bij webwinkels jouw orders afhandelen en de producten toevoegen en wijzigen.

Testing

Aangezien webontwikkeling bij 050media om maatwerk gaat, is het van belang dat het programmeerwerk door ons en door u uitvoerig wordt getest. Op deze manier kunnen we een zo hoog mogelijk niveau van oplevering nastreven.

Livegang

Wanneer in de testfase alle punten zijn doorlopen, kan de website live worden gezet.

De voordelen van

Zilver

Trots zijn we op

Zilver websites

Wij werken voor jou

Team Development

Webdevelopment

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in een webshop of website of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht