Google's Spam & Helpful Content update | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Meer interactie met

Content marketing

Krijg je genoeg bezoekers op je website, maar converteren ze niet? Een goede contentstrategie en conversieoptimalisatie is ontzettend belangrijk om jouw bezoeker in een klant te veranderen.

Hoe dan? Met behulp van content marketing. Samen met de specialisten van 050media bereik jij jouw doelgroep en verspreid je de boodschap over de diensten of producten die jij te bieden hebt. Waar mensen alleen bij jou voor terecht kunnen. Oh ja, je zult tegenhangers hebben. Concurrenten. Spelers die ook graag een graantje willen meepikken. Maar wat is hun grootste nadeel?

Zij zijn jou niet. En samen zullen wij ze leren hoe groot die achterstand is!

Wat is content marketing?

Producten en diensten aan de man brengen - en aan de vrouw, laten we politiek correct blijven - is waar het in marketing om gaat. Speel in op de behoefte van de consument door er allereerst achter te komen wat hij of zij wil. Daarna doe je er alles aan om een uniek en aantrekkelijk aanbod op te bouwen. Vervolgens zet je 050media in om jouw content marketing te verzorgen. Geheel in samenspraak met jou, natuurlijk. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je verderop.

Waarom content marketing?

Natuurlijk, een aantrekkelijke website is heel mooi. Maar dan moet je doelgroep er wel op terechtkomen! En dat doe je door content te bieden die hier perfect aan is gerelateerd. Dat wil zeggen dat je op jouw website teksten gebruikt, geschreven door ervaren copywriters, die voor jouw publiek relevant zijn. En hier verwerk je populaire zoekwoorden in, zodat je bovenaan in de zoekresultaten van Google komt te staan!

 

Trots zijn we op

Ons werk

Hoe gebruik je content marketing?

Zowel in- als extern. Niet alleen op jouw website komen prachtige, foutloze en vindbare teksten te staan, ook op andere waardevolle websites die te maken hebben met jouw vakgebied. Bijvoorbeeld op een blog of in de vorm van een advertorial. In ruil voor die plaatsing wil de eigenaar van die website misschien een verwijzing op jouw website terug.

Dat proces heet linkbuilding, een tak van sport waar wij bij 050media in gespecialiseerd zijn. Het is een andere route dan copywriting, die wel dezelfde bestemming heeft: hoger bovenaan komen te staan in Google!

Neem vrijblijvend contact op met 050media om te kijken hoe wij met onze diensten jou kunnen helpen met groeien. En nu je hier toch bent, kijk dan meteen even naar de succesverhalen in onze cases!

Waar we goed in zijn

Onze diensten

Wij creƫren

Team Content

Meer interactie?

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Heb je interesse in de mogelijkheden of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories