Verbeter jouw internationale webshop met localisatie | Lees alles wat je moet weten in deze story!

Case

ETQ Amsterdam

ETQ Amsterdam is een bedrijf dat in 2010 is opgericht als antwoord op de luxe trend van overdadige branding en buitensporige prijzen. Ze richten zich op design en duurzaamheid omdat ze geloven dat duurzaamheid beter is voor ons en onze wereld.

Voor ETQ Amsterdam zijn wij sinds 2022 hun partner op het gebied van webdevelopment. Samen blijven we bouwen aan een mooie Shopify webshop. Door een hechte samenwerking tussen ETQ Amsterdam, de grafisch vormgever Jasper de Ridder en 050media, kunnen we snel schakelen en werken aan mooie resultaten.

Onze strategie

Vertaling van de website

Om meer sales te genereren en vertrouwen te winnen bij klanten is ervoor gekozen om de website te vertalen. Wij hebben de website vertaalbaar gemaakt, de vertaalsleutels klaargezet en ondersteund bij het instellen en activeren van de vertalingen.

Herontwerp productpagina

De complete productpagina is op de schop gegaan. De productpagina’s zijn uitgebreid met diverse contentblokken, een kleuren- en maat selector en een grid aan media van het product. Verder is er een Klaviyo back-in-stock koppeling ingebouwd om mensen op de hoogte te houden van de voorraad.

Herontwerp categoriepagina

De categoriepagina (in Shopify bekend als ‘Collectie’) is geoptimaliseerd voor de beste shop ervaring. De pagina is, net als de productpagina, volledig opnieuw opgebouwd. De filters zijn omgebouwd naar de native Shopify filter functionaliteit. Deze hebben wij uitgebreid met extra pop-up content, maatselectie, kleurenblokken en de style van de schoen.

Wat gaan we doen

In de toekomst

Maak kennis met

Het team

Eric Peutz

Projectmanager

Meta Bergman

Backend developer

Geert Sjoerdstra

Full-stack developer

Kim Hovingh

Backend Developer

Tim Klaassen

Teamlead Development

Cris Pijper

Full-stack developer

Trots zijn we op

Ons werk

ETQ Amsterdam

Binnen 24 uur reactie
Vrijblijvend gesprek
Wekelijkse updates

Wordt jouw case de volgende?

Jouw naam
Jouw e-mailadres
Jouw bericht

Blijf op de hoogte

Onze stories