Word jij bij ons de nieuwste

SEA Consultant

32-40 uur
Solliciteer nu!

Wil jij werken in een team specialisten en met klanten waarbij jouw werk de impact in de online strategie en groei kan maken? Wij zoeken een consultant in het Ads team in Groningen met ervaring in Google Ads en andere performance kanalen.

Wat ga je doen

Als Online Advertising Consultant ben jij de stuurman/vrouw van onze online marketingkanalen, met een sterke focus op Paid Search (Google Ads, Microsoft Advertising, Meta, Tiktok en meer). Je krijgt de verantwoordelijkheid om samen met ons en onze gewaardeerde klanten online te groeien. In deze rol ga jij aan de slag als dedicated partner voor een van onze grootste klanten. Als Online Advertising Consultant krijg je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Je draagt de verantwoordelijkheid over een set accounts die je van A-Z in het Ads domein kan servicen.
  • Je spot optimalisaties en acteert hierop.
  • Je schakelt direct met de klant en gaat aan de slag met de voorstellen, of belegt het in het team.
  • Naast campagnes pak je ook een actieve rol in de resultaten van de klant. Jij ziet kansen in andere kanalen, creëert acties en denkt in het belang van de groei van de klant.

Wij bieden

Een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is en een omgeving waarbij je input gewaardeerd wordt; Continu leren en ontwikkelen door de verantwoordelijkheid die je bij ons krijgt; Uitdagende projecten waarmee je onze klanten online laat groeien; Een gezellige kantine met pooltafel, pingpongtafel en dartbord; Samen sporten met je collega’s in onze eigen gym; Flexibele werktijden (start 07.30-09.30). Het is aan jou om te beslissen hoe laat je je dag wil beginnen; 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband; Pensioenregeling, waarbij de werknemersbijdrage en werkgeversbijdrage evenredig verdeeld is.

Jij hebt

Minimaal HBO+ denk en werkniveau; Een beschikbaarheid van 32-40 uur per week Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie; Je hebt expertise in Google Ads en Microsoft Ads; Ervaren met tooling als GTM, Datastudio, Channable en GA4 Je hebt ervaring met Facebook Advertising (pré); Je hebt een commerciële instelling en neemt graag het initiatief; Je bent servicegericht en communicatief vaardig; Je bent nauwkeurig en zelfstandig, maar ook een teamspeler.

Je toekomstige collega's

“Bij 050media heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien samen met het bedrijf. Door het leuke team en de informele werksfeer ga je elke dag met plezier naar je werk!”

Niels Hermans

Online Advertising consultant

Daniek Doddema

E-mailmarketing consultant

Rick van der Vlis

Online Advertising consultant

“050media biedt een flexibele, leerzame en gezellige werkomgeving. Hierdoor kan ik het beste uit mijzelf halen.”

Roos Bruning

Projectmanager

Wij bieden jou

Solliciteer direct!

Naam
Telefoon
Email
CV
Motivatie