Word jij bij ons de nieuwste

SEO Consultant

32-40 uur
Solliciteer nu!

Ben jij een gedreven SEO specialist die ijzersterke strategieën kan uitrollen gericht op content, autoriteit en techniek? Dan is 050media op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren SEO consultant voor ons kantoor in Groningen.

Bij 050media in Groningen krijg je de kans om je stempel te drukken op diverse toffe SEO projecten. Als SEO consultant ben je verantwoordelijk voor de organische vindbaarheid en outreach van jouw klanten. Jij kijkt strategisch en technisch naar de website of webshop van je klant. Daarnaast heb jij een sterke drang om te innoveren en ben je continu op zoek naar nieuwe manieren om organische vindbaarheid en zichtbaarheid te creëren. Je adviseert jouw klanten en werkt samen met je collega’s om de beste resultaten te bereiken!

Wat ga je doen

  • Als SEO-consultant draag je de verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de organische vindbaarheid en het vergroten van de zichtbaarheid van je klanten. Samen met het team werk je aan het behalen van de gestelde doelen en begeleid je klanten naar een groter marktaandeel binnen Google.
  • Dankzij jouw commerciële instelling en affiniteit met diverse vormen van content, autoriteit en de technische aspecten van SEO, ben je in staat om precies aan de behoeften van de klant te voldoen.
  • Je hebt een sterke drang naar innovatie en blijft voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de organische vindbaarheid en zichtbaarheid te optimaliseren.

Wij bieden

Een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is en een omgeving waarbij je input gewaardeerd wordt; Continu leren en ontwikkelen door de verantwoordelijkheid die je bij ons krijgt; Uitdagende SEO projecten waarmee je onze klanten online laat groeien; Een gezellige kantine met pooltafel, pingpongtafel en dartbord; Samen sporten met je collega’s in onze eigen gym; Flexibele werktijden (start 07.30-09.30). Het is aan jou om te beslissen hoe laat je je dag wil beginnen; 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband; Pensioenregeling, waarbij de werknemersbijdrage en werkgeversbijdrage evenredig verdeeld is.

Jij hebt

Minimaal HBO+ denk en werkniveau; Een beschikbaarheid van 32-40 uur per week Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare consultancy functie; Je hebt de benodigde kennis van- en ervaring met Search Engine Optimization; Goede gespreksvaardigheden om met de klant om tafel te gaan; Een natuurlijk talent voor klantcontact; Je werkt zelfstandig en nauwkeurig met oog voor kwaliteit.

Je toekomstige collega's

Daniek Doddema

E-mailmarketing consultant

“Bij 050media wordt er echt gekeken naar jou als persoon, wat je sterke punten zijn, waar je interesses liggen en waar je je graag in wilt ontwikkelen. Hierdoor kun je jezelf binnen je eigen functie steeds weer verder uitdagen en groeien. ”

Thamar Bijholt

Teamlead Contentmarketing

“Tijdens mijn stageperiode bij 050media heb ik de basis gelegd voor een grote stap in mijn jonge carrière. Door de mogelijkheden, verantwoordelijkheid en flexibiliteit, kreeg ik alle kansen om mijzelf te ontwikkelen als professional in mijn interessegebied.”

Iris Bruinsma

Contentmarketing consultant

“050media is een fijn bedrijf om jezelf te ontwikkelen tot online marketing specialist. Het unieke is dat wij de klant van A tot Z kunnen helpen met online groei! Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!”

Thierry Kinart

SEO consultant

Wij bieden jou

Solliciteer direct!

Naam
Telefoon
Email
CV
Motivatie